Scholengroep 11

logo scholengroep 11

De School is een instelling die deel uitmaakt van Scholengroep 11 van het Gemeenschapsonderwijs.

De School is verdeeld over 3 vestigingen:

• Ter Beuke – Rerum Novarumlaan 1 – 3010  Kessel-lo (administratieve zetel)
  • Heffel – Vlierbeeklaan 1 – 3010 Kessel-lo
  • De Boomgaard – Wilselsesteenweg 68 – 3010 Kessel-lo (kleuterschool)

Ter Beuke

Vestiging Ter Beuke vormt een campus met de Middenschool EMC2.
Leerlingen kunnen van 2,5 tot 14 jaar terecht in een groene en rustige omgeving waar studiebegeleiding en totale persoonlijkheidsontwikkeling hoog in het vaandel staan.

De aanwezigheid op de campus van de Stedelijke Muziek- en Tekenacademie bieden onze leerlingen de kans op muzisch- creatieve ontwikkeling in de echte zin van het woord .

Het CVO vervolledigt het campusaanbod en de Brede school filosofie.

Heffel

Vestiging Heffel is geïntegreerd in de woonwijk aan het Provinciaal Domein.

Het “open” karakter van het schoolgebouw nodigt uit tot leren binnen en buiten de klas.

Een gezonde combinatie van leren leren en leren leven vormt de rode draad in het onderwijsgebeuren. Een gevarieerd aanbod van sport en muzisch creatieve activiteiten geeft een kwalitatieve opwaardering aan de naschoolse opvang.

De Boomgaard

Kleuterschool De Boomgaard profileert zich door ervaringsgericht en klasdoorbrekend onderwijs. De groene oase en het dynamische schoolteam zorgen ervoor dat kinderen zich thuis voelen en van ontwikkelingsgericht onderwijs kunnen genieten.

Andere scholen

Scholengroep 11 heeft nog andere basisscholen en instellingen, bekijk de lijst hier.